Safari Kenya i Tanzània

Fila de Nyus creuant el riu Mara, en el Masai-Mara

Els nostres Safaris per Àfrica Oriental, el nostre viatge preferit”

Safari/viatge de 10 dies  amb 4×4 i lodges /hotel

Hem explorat i conduït per la majoria de parcs naturals de Kenya i Tanzània, coneixem les seves particularitats naturals, les distàncies geogràfiques reals i l’estat de les carreteres. Mai ens cansem de l’Àfrica Oriental, sempre és una nova aventura.

El nostre safari està ideat per visitar els millors parcs nacionals, buscant la combinació dels diferents paisatges i espectacles naturals d’Àfrica Oriental en una ruta que destina el temps adequat a cada etapa, sense presses. No volem passar la major part del temps del nostre viatge a la carretera, per això seguim un convenient itinerari de 10 dies, (10 nits) .

Un potent 4×4 adequat al terreny africà és la millor opció per transitar les pistes i poder-se aproximar a la fauna salvatge. Tot i això, per descansar del vehicle, la nostra ruta inclou activitats com un trecking per la natura acompanyats pels ràngers del Parc Nacional d’Arusha, visita a un poblat Masai en el Masai Mara,  etc etc

 

One thought on “Safari Kenya i Tanzània

  1. Magnífico viaje en el que se une un buen destino como el safari fotográfico a Kenia y Tanzania a una organización del viaje excelente en la que se nota que han trabajado en su preparación, planificando las rutas diarias, alojamientos y comidas.
    Solventando sobre la marcha con eficiencia, cualquier necesidad de los viajeros.
    Se ha de tener en cuenta que se trata de un viaje de aventura y los alojamientos están acordes a la actividad, en general bonitos, modestos sin grandes lujos, pero con todas las necesidades de confort.
    Buenas comidas locales y atendidos con un trato muy bueno, aunque con su peculiar tranquilidad “ polo pole” que nos ha hecho sentirnos como en casa, y que juntamente con la implicación del guía de la organización, ha creado la sensación de ser una viaje de amigos.
    Aconsejable totalmente a viajeros amantes de la naturaleza y los animales, donde los puedes ver en su hábitat natural.

Deja un comentario