Safari Kenya

Fila de Nyus creuant el riu Mara, en el Masai-Mara

Els nostres Safaris per Àfrica Oriental, el nostre viatge preferit”

Safari/viatge de 9 dies  amb 4×4 i lodges /hotel

Hem explorat i conduït per la majoria de parcs naturals de Kenya i Tanzània, coneixem les seves particularitats naturals, les distàncies geogràfiques reals i l’estat de les carreteres.

El nostre safari està ideat per visitar els millors parcs nacionals, buscant la combinació dels diferents paisatges i espectacles naturals d’Àfrica Oriental en una ruta que destina el temps adequat a cada etapa, sense presses. No volem passar la major part del temps del nostre viatge a la carretera, per això seguim un convenient itinerari de 9 dies, (9 nits) .

Un potent 4×4 adequat al terreny africà és la millor opció per transitar les pistes i poder-se aproximar a la fauna salvatge. Tot i això, per descansar del vehicle, la nostra ruta inclou activitats com un passeig per la natura a l’Aberdare N.P., visita a un poblat Masai en el Masai Mara, etc

 

One thought on “Safari Kenya

  1. Magnífico viaje en el que se une un buen destino como el safari fotográfico a Kenia y Tanzania a una organización del viaje excelente en la que se nota que han trabajado en su preparación, planificando las rutas diarias, alojamientos y comidas.
    Solventando sobre la marcha con eficiencia, cualquier necesidad de los viajeros.
    Se ha de tener en cuenta que se trata de un viaje de aventura y los alojamientos están acordes a la actividad, en general bonitos, modestos sin grandes lujos, pero con todas las necesidades de confort.
    Buenas comidas locales y atendidos con un trato muy bueno, aunque con su peculiar tranquilidad “ polo pole” que nos ha hecho sentirnos como en casa, y que juntamente con la implicación del guía de la organización, ha creado la sensación de ser una viaje de amigos.
    Aconsejable totalmente a viajeros amantes de la naturaleza y los animales, donde los puedes ver en su hábitat natural.

Deja un comentario