Dades clau i preu

SAFARIS AGOST 2020,  DATES:

Primer viatge/safari:

Inici 02/ 08/ 20 des de Nairobi (cal arribar el dia abans a Nairobi, o almenys la nit anterior)

Fi 13/ 08/ 20 a Arusha després de l’esmorzar (el dia 13 ja No està sota la nostra organització però serà un plaer orientar-vos com retornar pel vostre compte a l’aeroport corresponent o bé per a continuar cap a la vostra propera destinació en cas de continuar viatjant pel vostre compte )

Segon viatge/safari:

Inici 06/08/20 des de Nairobi (cal arribar el dia abans a Nairobi, o almenys la nit anterior)

Fi 17/ 08/ 20 a Arusha després de l’esmorzar (el dia 17 ja No està sota la nostra organització però serà un plaer orientar-vos per a retornar a l’aeroport corresponent o bé per continuar cap a la vostra propera destinació en cas de continuar viatjant pel vostre compte )

El preu total per persona està dividit en dues parts:

1ª) Primera part en Euros: aquesta primera part en Euros és lleument variable en funció del nombre de viatgers, si són més de 10, segons es detalla en la següent taula. D’aquesta primera part necessitem un abonament inicial de 700€ Euros per a poder reservar la vostra plaça. Està previst realitzar aquest primer abonament el mes d’abril.  La resta de la primera part en Euros s’ha d’abonar amb una antelació de 25 dies respecte a la data de sortida, en el mes de juliol.  

2ª ) Segona part en Dòlars, pagament local 900$ Dòlars USD que cal abonar en efectiu el primer dia de viatge a Nairobi. (900$ són equivalents a uns 800€/820€ aprox. segons el tipus de canvi)

PREU TOTAL PER PERSONA:

Nº de Viatgers         1ª part      2ª part en Dòlars

11 o 12  persones ——–1420€ + 900$ a Nairobi

10 o menys persones—1500€ + 900$ a Nairobi

AQUEST PREU INCLOU:  recollida a l’aeroport de Nairobi, el transport en 4×4 especial per a safaris dintre i fora dels parcs nacionals amb xofer local experimentat, les jornades completes de safari dintre dels parcs naturals amb els 4×4, l’allotjament de les 12 nits en habitacions per a dues persones en confortables lodges naturals i hotels de qualitat mitja/alta en funció de cada etapa del viatge (veure pàgina i fotografies dels allotjaments), els tres àpats al dia, esmorzar, dinar i sopar, (excepte els àpats del dia previ a Nairobi i el sopar del setè dia a Nairobi), també inclou ampolles d’aigua mineral cada dia, totes les entrades als parcs nacionals/naturals que es visiten i els guies naturals.  Passejada en barca en el llac Naivasha.  El transport en autocar de línia  o mini bus de Nairobi a Arusha. (En cas de desitjar habitacions individuals això comportaria un increment de preu, prèvia consulta de disponibilitat.)

NOTA:  els allotjaments tenen lavabo i dutxa a l’interior de les habitacions/ lodges.  Excepcionalment, només en les dues nits en el camp lodge de Nakuru les dutxes i toilets es troben fora  de les habitacions, però sense perdre intimitat perquè l’allotjament disposa de varies dutxes individuals amb porta,  i situades en zones separades per a dones i homes. No obstant, la qualitat del conjunt de les instal·lacions  i la bellesa de l’entorn natural d’aquest allotjament fa que això no sigui un inconvenient per a la majoria de viatgers.

NOTA: alguns dels lodges/habitacions en el Masai-Mara són de grans dimensions, disposen de tres llits i es consideren com de “luxe”. Això farà que durant les quatre nits que passarem en el Masai-Mara una part dels viatgers dormin en aquests lodges extra-grans triples i es prioritzarà que les parelles s’instal·lin  en els lodges dobles.  En qualsevol cas tots/es ens trobarem a gust en aquest espectacular camp lodge ubicat en un preciós entorn natural just davant del parc nacional de Masai-Mara a la vora del riu Talek on s’hi veuen passar animals salvatges per les proximitats.  Amb el grup de 12 persones ocupem tot aquest camp-lodge que queda íntegrament al nostre servei.

NO S’INCLOU EN EL PREU: els bitllets d’avió a Nairobi que cada viatger s’ha de comprar, l’assegurança de viatge personal que el viatger hauria de contractar a la seva elecció, els visats d’entrada a Kenya i a Tanzània,  el sopar a Nairobi i les begudes que no siguin aigua. Les propines als conductors dels 4×4 que s’entreguen directament als conductors.  (És ús i costum que els conductors dels safaris rebin alguna propina dels passatgers.) Les propines per la visita opcional al poblat Masai que s’entreguen directament a la tribu, en cas de voler-se realitzar. Qualsevol altra activitat opcional o aspecte no indicat com inclòs. *Nota:  per a la compra dels  billets d’ avió a Nairobi us podem orientar. Solen costar entre 800€ i 1100€ aprox,  però habitualment quan abans els compreu més econòmics us resultaran.

Contractació d’assegurança personal de viatge: independentment de què l’agència disposi d’una assegurança d’agència de viatges, és absolutament recomanable que cada viatger contracti la seva pròpia assegurança personal de viatge que cobreixi qualsevol dany personal, accident o contingència adequada al tipus de viatge i activitats que es disposa a realitzar, en cas contrari podrien quedar descoberts.

Carnet o llibret de vacunació internacional: per a efectuar aquest viatge cal obtenir el corresponent certificat o llibret de vacunacions internacionals i portar-lo amb vosaltres. Consulteu al centre de vacunacions internacionals i malalties tropicals més propera al vostre domicili.

*Nota:  cada viatger hauria de portar la seva pròpia farmaciola seguint les instruccions dels metges del centre de vacunacions internacionals.