Dades clau i preu

SAFARIS KENYA AGOST 2021,  DATES:

Primer viatge/safari:

Inici 02/ 08/ 21 des de Nairobi (cal arribar el dia abans a Nairobi, o almenys la nit anterior)

Fi 10/ 08/ 21 a l’hotel de Nairobi després de l’esmorzar. El dia 10 ja No està sota la nostra organització però serà un plaer orientar-vos com retornar pel vostre compte a l’aeroport corresponent o bé per a continuar cap a la vostra propera destinació en cas de continuar viatjant pel vostre compte.

Segon viatge/safari:

Inici 06/08/21 des de Nairobi (cal arribar el dia abans a Nairobi, o almenys la nit anterior)

Fi 14/ 08/ 21 a l’hotel de Nairobi després de l’esmorzar. El dia 14 ja No està sota la nostra organització però serà un plaer orientar-vos per a retornar a l’aeroport corresponent o bé per continuar cap a la vostra propera destinació en cas de continuar viatjant pel vostre compte.

El preu total per persona està dividit en dues parts:

1ª) Primera part en Euros: 900€ Euros. En anys anteriors aquesta primera part en Euros s’abonava fraccionadament en dos pagaments, i  el primer pagament es necessitava en el mes d’abril per la necessitat de reservar amb suficient antelació. No obstant això, aquest any 2021 a causa de les alteracions provocades per la pandemia és probable que el primer pagament  es necessiti amb menor antelació respecte de la data del viatge però llavors ja es requereixi en un sol pagament. Així aquest any excepcionalment es podrà pagar més tard, amb menys antelació.

2ª ) Segona part en Dòlars, pagament local: aquesta segona part en Dòlars s’ha d’abonar en efectiu el primer dia de viatge a Nairobi, i  és lleugerament variable en funció del nombre de viatgers  segons es detalla en la següent taula. (1060$ actualment són equivalents a uns 885€/875€ aprox. segons el tipus de canvi Euro/Dòlar però pot canviar lleugerament)

PREU TOTAL PER PERSONA:

Nº de Viatgers        1ª part      2ª part en Dòlars

12 persones ———-900€   +   1060$ 

11 persones———–900€   +   1080$

10 persones———–900€   +   1110$

9 persones————-900€    +   1140$

AQUEST PREU INCLOU:  recollida a l’aeroport de Nairobi, el transport en 4×4 especial per a safaris dintre i fora dels parcs nacionals amb xofer local experimentat, les jornades completes de safari dintre dels parcs naturals amb els 4×4, l’allotjament de les 9 nits en habitacions per a dues persones en confortables lodges naturals i hotels de qualitat mitja/alta en funció de cada etapa del viatge (veure pàgina i fotografies dels allotjaments), els tres àpats al dia, esmorzar, dinar i sopar, (excepte els àpats del dia previ al inici de safari a Nairobi i el sopar de l’últim dia a Nairobi), també inclou ampolles d’aigua mineral cada dia, totes les entrades als parcs nacionals/naturals que es visiten, l’activitat extra de safari nocturn a Ol Pejeta, l’excursió en barca en el llac Naivasha i guies naturistes.  (En cas de desitjar habitacions individuals això comportaria un increment de preu, prèvia consulta de disponibilitat.)

NOTA:  tots els allotjaments tenen lavabo i dutxa a l’interior de les habitacions/ lodges excepte la penúltima nit a l’Ol Pejeta Conservancy que algunes habitacions  seran individuals i tindran el bany i la dutxa compartit però amb la deguda intimitat, tenint en compte que es tracta d’un paratge natural, encara que continuaran sent habitacions confortables (no tendes). La resta d’habitacions dobles d’aquest emplaçament sí que tenen dutxa i lavabo a l’interior.

NOTA: alguns dels lodges/habitacions en el Masai-Mara són de grans dimensions, disposen de tres llits i es consideren com de “luxe“. Això farà que durant les quatre nits que passarem en el Masai-Mara una part dels viatgers dormin en aquests lodges extra-grans triples i es prioritzarà que les parelles s’instal·lin  en els lodges dobles.  En qualsevol cas tots/es ens trobarem a gust en aquest espectacular camp lodge ubicat en un preciós entorn natural just davant del parc nacional de Masai-Mara a la vora del riu Talek on s’hi veuen passar animals salvatges per les proximitats.  Amb el grup de 12 persones ocupem tot aquest camp-lodge que queda íntegrament al nostre servei.

NO S’INCLOU EN EL PREU: els bitllets d’avió d’anada a Nairobi i de tornada que cada viatger s’ha de comprar, l’assegurança de viatge personal que cada viatger hauria de contractar a la seva elecció, el visat d’entrada a Kenya ,  el sopar a Nairobi i les begudes que no siguin aigua. Les propines als conductors dels 4×4 que s’entreguen directament als conductors.  (És ús i costum que els conductors dels safaris rebin alguna propina dels passatgers.) Les propines per la visita opcional al poblat Masai que s’entreguen directament a la tribu, en cas de voler-se realitzar. Qualsevol altra activitat opcional o aspecte no indicat com inclòs.

*Nota:  per a la compra dels  billets d’ avió a Nairobi us podem orientar. Solen costar entre 850€ i 1100€ aprox,  però habitualment quan abans els compreu més econòmics us resultaran. Aquest any 2021 a més del visat turístic, probablement serà necessari realitzar una prova Covid PCR en idioma anglès amb un màxim de 96 hores d’antelació a l’arribada a Nairobi.

Contractació d’assegurança personal de viatge: independentment de què l’agència disposi d’una assegurança d’agència de viatges, és absolutament recomanable que cada viatger contracti la seva pròpia assegurança personal de viatge que cobreixi qualsevol dany personal, accident o contingència adequada al tipus de viatge i activitats que es disposa a realitzar, en cas contrari podrien quedar descoberts.

Carnet o llibret de vacunació internacional: per a efectuar aquest viatge cal obtenir el corresponent certificat o llibret de vacunacions internacionals i portar-lo amb vosaltres. Consulteu al centre de vacunacions internacionals i malalties tropicals més propera al vostre domicili. Es obligatòria la vacuna de la febre groga.

*Nota:  cada viatger hauria de portar la seva pròpia farmaciola seguint les instruccions dels metges del centre de vacunacions internacionals.