Qui som

FERRAN

Nascut a Barcelona i advocat de professió.  La meva principal  passió és descobrir la geografia,  els paisatges  i la natura d’altres continents, en especial dels països africans per què estan més preservats del desenvolupament humà.  Des del meu primer sou que vaig començar a auto organitzar-me els meus viatges i també els dels meus amics i familiars, principalment per Àfrica i Àsia.

Així és com juntament amb l’Ivan varem començar a organitzar viatges de forma  professional.  Que millor que dedicar-se al que més ens agrada si així  podem fer que altres persones  descobreixin nous horitzons.   Penso que viatjar és vida, és trencar amb la rutina i retrobar-se amb un mateix/a. Per això intentem que, dintre del món en que vivim,  els nostres viatges vagin més enllà del turisme convencional.

IVAN

Nascut a Barcelona i llicenciat en ciències ambientals i tècnic en microbiologia. Aventurer de naixement, descobrir món  és la meva devoció. El que més m’agrada de viatjar és la sensació d’obrir nous camins, noves rutes d’exploració. El destí final sempre és interessant però el que més m’omple és allò que es va coneixent al llarg del camí. De rutes n’he fet moltes, pels continents africà, asiàtic i sud-americà.  Quan amb en Ferran vam emprendre l’organització de viatges professionalment, vaig veure que és la manera de fer les meves rutes extensives a d’altres persones que també vulguin explorar altres zones del planeta.

La passió que em mou és compartir amb d’altres persones la bellesa de paisatges, fauna i patrimoni cultural que ens ofereixen tants indrets del nostre planeta que sovint ens resulten desconeguts.  Interaccionar amb la població local també és molt gratificant.